Vihdoinkin saatiin blogi aikaiseksi! Kaikenlaista on jo ehtinyt Mindi-koikkerille sattua, mutta päivitykset alkavat vasta nyt. Blogia päivittelevät pääasiassa innokkaat koiraharrastajat, kaksi Mindin omistajista, Suvi, 14 ja Sini, 11.

Blogin päähenkilö "Mindi" syntyi 08.01.2011 Estaika's -kennelissä Oulussa ja sai kennelnimekseen Estaika's Fable. Mindillä on neljä siskoa ja kaksi veljeä. Pentujen emä on Estaika's Sinelda "Seeda" ja isä Muskettikoiran Unituuli "Rommi".

Olemme päässeet jo alkuun pennun koulutuksessa ja pienimuotoinen arkitottelevaisuuden alkeiskurssi on käyty Kaarinan koirakeskuksessa. Käskyt "istu", "maahan", "tänne", "katso", "odota", "irti" ja "juostaan!" pentu taitaa jo hyvin. Temput "läpy" ja "ryömi" sujuvat jo hienosti. Kävelyllä Mindi osaa yleensä kävellä nätisti ja nenä käy kiivaasti maassa, mutta toisten koirien vastaan tullessa alkaa sitten leikit...

Kisakokemusta on karttunut jo hieman - olemme olleet kaksissa mätsäreissä, joissa menestys ei ole riittänyt huipulle, muttei ollut huonoakaan. Kävimme niissä pääasiassa tutustuttamassa Mindiä muihin koiriin ja uusiin juttuihin. Mindi on kova juoksemaan, puhtia ja intoa löytyy, joten agility ja flyball olisivat tulevaisuuden harrastussuunnitelmia. Näyttelyt eivät niinkään kiinnosta meitä omistajia, eikä koiraakaan pahemmin.

Mindillä on jo useita kavereita ja lisää tulee jatkuvasti kuin sieniä sateella. Parhaita kavereita ovat naapurustossa asuvat borderterrieri "Bella" ja ranskanbuldoggi "Masa". Muita kavereita, joita ei olla nähty vielä hirveän monta kertaa ovat kooikerhondje-uros "Primo" ja berninpaimenkoira "Tessa".

Alla kuvassa Mindi "äitinsä" kanssa 5-kuukautisena.