Valitettavasti kotootamme ei löydy tällä hetkellä aktiivista päivittäjää, niinpä päivitykset tulevat kuukauden välein...

Lauantaina 22.10 heräsimme jo ennen viittä, koska Bullbenz-kasvattaja Anne Trygg sekä Primon omistaja Kaisa tulivat hakemaan meitä. Autossa matkusteli kaksijalkaisten lisäksi tietysti Mindi ja Primo, ja heidän lisäkseen Peter (Cirtap's Unique Peter van Unika-K) ja veteraani Sally (Wishdecoy Geri Claudia). Auton suuntana oli Hyvinkään Wanha Villatehdas, jossa näyttelyt järjestettiin. Paikalle oli ilmoittautunut yli 90 kooikeria, mutta osa oli jättäytynyt pois. Paikalla näimme mm. Mindin täysisiskon Fellan (Estaika's Flare), puolisiskon Tellun (Aniella), velipuolen Mikon (Estaika's Deliverance) ja muita lukuisia tuttuja ja tuntemattomia.

Lähdin Mindin kanssa näyttelyyn ihan kokeilumielessä, pääpotti ei missään nimessä ollut meidän tavoiteltavissamme, vaan menimme tutustumaan koiriin, katselemaan kehiä ja pitämään hauskaa. Primon kehä oli heti aamusta, kun meidän alkoi vasta puolenpäivän jälkeen. Primo sai hollantilaiselta Anna Theresa Stuifbergen-Hoetjes:lta ERI:n ja kilpaluokassa SA:n ja Primo sijoittui toiseksi! Peter puolestaan putsasi koko pöydän voittaen valioluokan ja ollessaan PU1 sekä ROP! VSP oli Virosta saakka matkustanut Lotte (Chriskooi's Lotte).

Meidän JH-kisaamme oli osallistunut reilut 10 tyttöä koiriensa kera. Mindi oli (taas kerran) kilpailun nuorin koira. Suorituksemme meni minun mielestä mahtavasti; Mindi seisoi kauniisti ja kärsivällisesti, ravasi hyvin vierellä ja oli pöydällä oikein nätisti! Tuomari oli kuulemma ensikertalainen, eikä vaatinut muita liikkeitä kuin edestakaisen, ympyrän ja kolmion, vaikka olimme harjoitelleetkin T:n, L:n sekä hieman kahdeksikkoa. Kisassa sijoittui viisi, ja hän kätteli meidät pois ennen palkintojen jakoa. Emme olleet viimeisiä kuitenkaan! Minulla olisi ollut mahdollisuus esittää myös Primoa tai Sallya, mutta oman koiran kanssa se on tietysti hauskempaa... :-)

Olemme ehkä menossa itsenäisyyspäivänä 6.12 Tampereelle ryhmänäyttelyyn (FCI 5, 6 ja 8) ja tarkoituksena olisi mennä rotukehään junnuluokkaan. Onneksi siihen on aikaa ilmouttautua, koska vähän mietityttää tuo väri, mitä tuomari on mieltä (kannattaako osallistua?). Tietysti se olisi harjoituksena ja kokemuksena taas upea! No, sitä miettiessä ja siihen harjoitellessa...

Neitosen laihdutuskuuri sujuu kohtalaisen hyvin. Valitettavasti vaakamme ei näytä tarkkaa lukemaa, ja heittelee kiloja sinne tänne. Mindi saa ruokaa tällä hetkellä 2dl päivässä turvotettuna, lisukkeena ½ kiuvattu anjovis/annos, joita Kaisa meille antoi. NAM, sanoi Mindi.

Muuta ihmeellistä tänne päin ei tällä hetkellä kuulu. Uusi tuttavuus tosin on tullut: 10 viikkoinen jackrussellinterrierityttö Thelma (Tricksy Rogue's Seyal), joka on kaverini omistuksessa. Voi sitä leikin ja sähellyksen määrää! Mindi tosin tuppaa olemaan vähän "iso tyttö"; komentaen pentua leikkimään ja murisemalla sille jos se tulee juomaan samalta kupilta tai erehtyessään ottamaan Mindin luun... No, toivottavasti pikkuinen oppii sanomaan vastaan. :-)

Lisään näyttelykuvia myöhemmin, tässä kuvia Mindista ja söpöliini-Thelmasta: