Blogin päivittäminen on jäänyt vähälle viimeaikoina, viime kirjoituksesta vierähtääkin jo kuukausi...

Mitään ihmeellistä, tai sen enempää kirjoittamisen arvoista ei ole tapahtunut. Kesälomaa ollaan vietetty metsässä vapaana lenkkeillen ja kavereiden kanssa painien. Uusi, pieni ja aika hauskakin tuttavuus on naapurissa asuva kolmikuinen silkki-yorkshirenterrieri Rico-poika. Neiti ilmeisesti tajuaa, että toinen on pieni, kun niin varovasti leikkii, vaikka hampaat ovat kuitenkin kokoajan kaulassa kiinnni. Välillä Mindi lähtee takapihan kautta Ricon pihalle, kun päättelee vinkulelujen äänten perusteella kaverin oleva kotona.

Kooikerhondje Primon kanssa olemme tavanneet viimeaikoina hieman useammin eri merkeissä. Koirapuistossa koikkerit eivät oikein leiki keskenään, joten olemme käyneet muutaman kerran metsälenkillä yhdessä. Agilitya kävimme myös kokeilemassa pari viikkoa sitten Primon kanssa. Primon osalta se sujui hienosti, ja poika näytti mallia Mindille, joka puolestaan olisi halunnut leikkiä Primon kanssa. Niimpä kokeilusta ei tullut oikein mitään. Kokeilimme vain putkea - suorana sekä mutkalla, kahta hyppyestettä ja puomia. Puomin Mindi taitoi hyvin jo ensimmäistä kertaa, hypytkin sujuivat aika mallikkaasti. Putkesta neiti ei aluksi välittänyt, vaan jäi keskelle sitä, tai kääntyi takaisin. Kun vihdoin saimme sen innostumaan siitä, se juoksi sitä edestaikaisin vaikkei pyydettykkään. Putken kääntö mutkalle oli jo hieman vaikeampaa, kun ei nähnyt uloskäyntiä. Kyllä se sen meni kun toisesta päästä huuteli, muttei käskystä... No, se oli vain kokeilua! Aloitamme kunnon harjoittelun sitten kun Mindi on isompi.

Mindillä on uusia, itse keksittyjä hauskoja harrastuksia. Mindi tykkää katsella ikkunasta, kun naapurin labradorinnoutaja leikkii pihalla. Myös ikkunasta tulevassa auringonvalossa on mukava torkkua... Pesusieniä ja rättejä Mindi rakastaa yli kaiken, niitä on hauska sitten repiä. Mitäköhän se Mindi-murkku vielä keksii..?

 

Mindi ja Bullbenz Kooi Primo Ushi "Primo"

Mindi lepäämässä auringonvalossa