Mukavasti on Mindin ensimmäinen syksy alkanut, sateiden kera kylläkin. Ohjelmassa on ollut kaikenlaista uutta..

Parisen viikkoa sitten Mindin silmät alkoivat rähmiä ja punoittaa, reissu siis eläinlääkäriin. Ja silmätulehdus siellä sitten olikin. Ilmeisimmin roskan aiheuttama. Siihen saimme siis lääkityksen kymmeneksi päiväksi = 1-2 tippaa, 4-8 krt / pvä. Lisäksi laitoimme silmään puhdistavaa Lubrithal-geeliä. Tulehdus meni ohi, onneksi! Päästimme siis viime viikolla Lounais-Suomen kooikerhondjetreffeille, joka järjestettiin Mietoisilla, metsä-ranta ympäristössä. Paikalla oli ainakin 16 punavalkoista, ja ihmisiä melkein kaksinkertainen määrä! Ohjelmaan kuului mm. lenkkeilyä metsässä, syömistä ja koirien uittamista. Lenkkimaastot olivat aivan ihanat, ja matkalta keräsimme litran suppilovahveroita. Uimaan Mindi ei mennyt, mahaan saakka kävi itsensä kastamassa kuitenkin. Syömiset olivat tarkoitettu lähinnä ihmisille, mutta kyllä koikkeritkin osansa makkarasta saivat! :-) Tapahtuma oli kokonaisuudessaan todella kiva, kun sää sattui aurinkoiseksikin ja lähes kaikki koirat tulivat hyvin toimeen.

Kuluvalla viikolla Mindillä on ollut vähän dieettiä yllä, yritetään saada ainakin se yksi, ehkä kaksikin kiloa pois! Viime viikolla painoa oli tasan 10 kg, viiden päivän laihiksella paino putosi 9,6 kiloon. Ruokaa annoimme 0,5 dl vähemmän, ja lenkkiä on lisääntynyt. Lisäksi vaihdoimme aikuisen ruokaan, ja samalla ruokamerkki vaihtui. Makupalat on jätetty pois, paitsi koulutuksissa tietysti. Jos nyt tähdätään siihen kahdeksaan kiloon... :-)

Olemme myös käyneet L-SSK:n näyttelytreeneissä, kun vihdoinkin saimme liittymisilmoituksen lähetettyä! Treenit ovat menneet kohtalaisen hyvin, seisominen sujuu jo mahtavasti, kävely on niin ja näin, ja pöydällä tarkastus on helppo nakki neitoselle. Hiomista on siis vielä riittämiin. Tänään kävimme Lemmikkiaseman matchshow 'ssa. Olen tekniseen suoritukseen tyytyväinen, kävely oli hieman vaikeaa pienessä kehässä, kun tilaa raville ei ollut. Seisominen sujui hyvin ja pöydällä meni mahtavasti. Olimme pienissä pennuissa SIN 3, joka oli ensimmäinen sijoitus Mindin neljästä mätsäristä. Edistystä siis! Myös Primo pärjäsi hienosti ja sijoittui pienten aikuisten PUN 4! Tarkoituksemm oli myös mennä Vättiin vinttikoiraradalle juoksemaan Makkarajuoksut, mutta aika ei siihen riittänyt tänään, joka tietysti harmittaa hieman. Syksylle ei ole paljon muuta ohjelmaa luvassa. Ensi viikolla on näyttelykoulutukseen kuuluva Junior Handler -kilpailu, johon osallistumme Mindin kanssa. Olemme myösilmoittautuneer Hyvinkäälle Spanieleiden erikoisnäyttelyihin JH-kehään. Nyt on siis tehotreenin aika...

 

Syksyn satoa: